Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΤΣΑΛ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΑΜΑΣΟΥ & ΟΡΕΙΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την, Κυριακή 3 Μαΐου 2015, με μεγάλη επιτυχία το Πρωτάθλημα Φούτσαλ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, στις αθλητικές εγκαταστάσεις Campionne στην Ανθούπολη.

Φέτος, το Πρωτάθλημα διεξήχθηκε σε δύο φάσεις: ένα για παιδιά Γυμνασίου και ένα για παιδιά Λυκείου. Συνολικά συμμετείχαν 22 ομάδες με πέραν των 200 εφήβων. Το Πρωτάθλημα έγινε σε συνεχόμενες κληρώσεις με νοκ άουτ παιχνίδια.

Μετά από συναρπαστικά παιχνίδια στο τέλος επικράτησε στο Πρωτάθλημα Γυμνασίου η ομάδα του Αρεδιού, αφού στον τελικό νίκησε την ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς, ενώ στο Πρωτάθλημα Λυκείου νικήτρια ομάδα ήταν το Μιτσερό, αφού επικράτησε της ομάδας της Μαλούντας στα πέναλτι.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε για ακόμη μία φορά προς τους ιδιοκτήτες των γηπέδων Campionne, οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν τα γήπεδα για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματός μας, όπως επίσης και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ, η οποία μας βοήθησε με διαιτητές, οι οποίοι πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστίες οφείλουμε στην ομάδα του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους συνοδούς των ομάδων, που βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα σε αθλητοπρεπή πλαίσια συμβάλλοντας στην υγιή απασχόληση των εφήβων της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας.


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Έκθεση φωτογραφιών

Print Friendly, PDF & Email

Share this post