Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2015

Την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει τη Δ’ Στάση και θα κηρύξει στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης στον Αναλιόντα.

Την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 το πρωί ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στους Καπέδες.

Την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015, το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού.

Την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Κλήρου, όπου θα χειροτονήσει σε Πρεσβύτερο το Διάκονο Νικόλαο Νικολάου. Στη συνέχεια θα προστεί της Δοξολογίας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και θα δεχθεί το χαιρετισμό της Παρέλασης.

Την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, θα αναγνώσει Στάσεις του και θα κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά.

Το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια προτομών ηρώων της κοινότητος Πολιτικού και θα αναπέμψει δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων στο Πολιτικό, παρόντος του έντιμου Υπουργού Αμύνης κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη.

Την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, θα συλλειτουργήσει με το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Το εσπέρας της Κυριακής θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Φικάρδου.

Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 και ώρα 10.00 το πρωί θα ψαλεί πανηγυρική Δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας θα εκφωνήσει ο Βουλευτής κ. Νίκος Τορναρίτης. Στη συνέχεια, μπροστά από τις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πάνω Δευτερά, θα πραγματοποιηθεί Παρέλαση, με τη συμμετοχή μαθητών και άλλων Οργανωμένων Συνόλων της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post