Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 – 13 Φεβρουαρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 – 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες και ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Το εσπέρας της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Την επομένη, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στη Λετύμπου.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Τραχυπέδουλα.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι του Αγίου Ευλογίου στην Κοιλίνια.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γιώργος Σαββίδης θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post