Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 – 28 Οκτωβρίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 – 28 Οκτωβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.
Tην προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.
Το εσπέρας της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νικόκλεια.
Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Κάτω Πλάτρες.
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στις 10 η ώρα το πρωί, θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αναρίτα και ακολούθως θα προστεί και του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.
Το εσπέρας της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Φύτη.
Τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού στην Τάλα.
Το εσπέρας της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι.
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 10 η ώρα το πρωί, θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, ως εξής:

Παύλος Άρκου:  Κελοκέδαρα
Αλέξανδρος Μπιτσιούνης:  Αλέκτορα
Γιώργος Σαββίδης:  Λέμπα

Print Friendly, PDF & Email

Share this post