Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 23 Οκτωβρίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 23 Οκτωβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας του Κύκκου.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνος στην Επισκοπή της Πάφου.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό – Άγιο Φώτιο.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στην Ίνια.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδύονος στις Αρόδες.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post