Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2015

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Κέδαρες.

Το Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη του διαμερίσματος Κελοκεδάρων.

Το εσπέρας του Σαββάτου, 29 Αυγούστου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μαντριά της Πάφου.

Την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη.

Την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015, θα συλλειτουργήσει με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Νεκτάριο και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Τρίτη, 1ην Σεπτεμβρίου 2015, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσι του Τιμίου Προδρόμου στο Πάρκο Ήβης Μαλιώτου στην Πάφο.

Το Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Μούσερε.

Την Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Κανναβιού.

Την Τρίτη, 1ην Σεπτεμβρίου 2015, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post