Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 – 20 Μαρτίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 – 20 Μαρτίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Τσάδα όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στον Άγιο Δημητριανό.
Την Κυριακή, 20 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Λάρνακα, όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Πετράκη Κυπριανού.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, το πρωί θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σαλαμιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα ανάγνωση την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.
Το Σάββατο, 19 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει το Ιερό Παρεκκλήσι του Αποστόλου Μάρκου στη Γιόλου.
Την Κυριακή, 20 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή, 20 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post