Η Πυργά Αμμοχώστου εορτάζει το εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (5 – 6 Σεπτεμβρίου 2016)

Η Πυργά Αμμοχώστου εορτάζει το εν Χώναις Θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ (5 – 6 Σεπτεμβρίου 2016)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ι. ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ της κατεχόμενης κοινότητας Πυργάς Αμμοχώστου, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Σωματείο «Αρχάγγελος Μιχαήλ», εορτάζουν το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και εφέτος στην προσφυγιά και προσκαλούνται όλοι οι χωριανοί και οι πιστοί να παραστούν στην Παράκληση και τον Εσπερινό.

Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ., χοροστατούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, θα τελεστεί Παράκληση προς τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και την Παναγία την Απαλαίστρα, , στον ι.ν. Αγίας Μαρίνης και Αγίου Θεράποντος στις Αγγλισίδες. Θα ακολουθήσει δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή στην Πυργά και Τρισάγιο για ανάπαυση πάντων των τεθνεώτων πριν και μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

Θα ακολουθήσει στη 1:00 μ.μ. συνεστίαση των χωριανών στην αίθουσα δεξιώσεων «Ποσειδώνιο» στις Αγγλισίδες. Κατά τη συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί και εκλογική συνέλευση του Σωματείου «Αρχάγγελος Μιχαήλ».

Την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις 6:30 μ.μ. ο Επίσκοπος Μεσαορίας θα χοροστατήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ι. ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αργαγγέλου Μιχαήλ Πυργάς Αμμοχώστου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post