Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον Μητροπολίτη Πέτρας Γεράσιμο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον Μητροπολίτη Πέτρας Γεράσιμο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος την Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Δημήτριο Μαυραγάνη.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, συζήτησαν διάφορα θέματα. Ακολούθως, παρακάθησαν σε γεύμα μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Οι δύο φιλοξενούμενοι προτού επισκεφθούν τον Μακαριώτατο, παρευρέθηκαν στον Αγιασμό για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, στα κτίρια της Θεολογικής Σχολής Εκκλησίας Κύπρου.

Ο Αρχιεπίσκοπος προσέφερε αναμνηστικά δώρα τόσο στον Σεβασμιώτατο Πέτρας και Χερρονήσου, του οποίου ευχήθηκε να έχει δύναμη στο ποιμαντορικό του έργο και επανέλαβε τους αδελφικούς δεσμούς με τους κρητικούς, όσο και στον νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ κ. Μαυραγάνη,  στον οποίο εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του προς όλα τα μέλη της Δυνάμεως και ευχήθηκε στον ίδιο προσωπικά, καλή παραμονή στη νήσο μας.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

resized_20160912_133335

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post