Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου

Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου

Ανήμερα της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017, άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος. 

Την παραμονή Σαββάτο, 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:30μ.μ., θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Πανιερωτάτου με την συγχοροστασία άλλων Αρχιερέων και την συμμετοχή του ιερού κλήρου της Μητροπόλεως.

Την επομένη, στις 7:00π.μ., θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον ίδιο ιερό ναό. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Δοξολογία επί τη ενάρξει του νέου έτους και η κοπή της βασιλόπιτας στο Συνοδικό της Μητροπόλεως. 

Αμέσως μετά ο εορτάζων Μητροπολίτης, θα δεχθεί τις ευχές των αρχών και του Λαού μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 4:00μ.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ..

Επιθυμία του Πανιερωτάτου είναι, αντί δώρων, γλυκισμάτων και ανθέων να γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα Κοινωνικής Διακονίας της Μητροπόλεως για ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου.

Σημείωση: Για σκοπούς παρουσίας επισήμων στην Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία μπορείτε να απευθύνεστε στον Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, Πρωτοπρεσβύτερο Ηρακλείδιο Ξιούρο, τηλ.: 99416618 μέχρι την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post