Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην 37η Διεθνή Έκθεση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η παρουσία του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην 37η Διεθνή Έκθεση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πενθήμερο της θεματικής έκθεσης Εσωτερικού Τουρισμού, κατά τη διάρκεια του οποίου και μέσα σ’ ένα όμορφο εκθεσιακό χώρο που πραγματικά αναδείχθηκε σε αρχονταρίκι εκκλησιαστικής φιλοξενίας όλων των επισκεπτών,  το Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων πρόβαλε και προώθησε τα ιερά προσκυνήματα, την παράδοση και την τέχνη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους,  που κατά τη διάρκεια του πενθημέρου επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και έζησαν την εκκλησιαστική φιλοξενία, καθώς και όλους τους  συμπαραστάτες στο έργο της προβολής και προώθησης των ιερών προσκυνημάτων και της εκκλησιαστικής μας κληρονομιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του Γραφείου οι οποίοι, με χαρά και με πολλή ευγένεια, όπως αρμόζει στην εκκλησιαστική μας παράδοση, υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους επισκέπτες. Μεταξύ των πολλών επωνύμων, που φιλοξενήθηκαν, περιλαμβάνονται ο Υπουργός Εμπορίου κ. Νεοκλής Συλικιώτης, ο Υπουργός Υγείας Δρ Σταύρος Μαλάς, ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Ανδρέας Γρ. Ορφανίδης, καθώς και άνθρωποι ειδικοί στην προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

Πολλές ευχαριστίες ανήκουν στον Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Διευθυντή και όλους τους συνεργάτες της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων οι οποίοι, μέσα στα πλαίσια αξιολόγησης των περιπτέρων, τίμησαν το εκθετήριο του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων με τιμητική πλακέτα.

Επίσης ευχαριστίες εκφράζουμε προς τα Μέσα Ενημέρωσης και ειδικότερα το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου «ΡΙΚ», το τηλεοπτικό κανάλι «Mega» και το Ραδιόφωνο «ο Λόγος»,  τα οποία πρόβαλαν, σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, το έργο του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Από το Γραφείο Προσκυνηματικών Πριηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου

Διαβάστε:

Απόψεις για το εκθετήριο του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων στην 37η Διεθνή Κρατική Έκθεση…

Print Friendly, PDF & Email

Share this post