Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Απριλίου – 5 Μαΐου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Απριλίου – 5 Μαΐου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 30 Απριλίου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Χούλου.

Τη Δευτέρα 1ην Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη. Το εσπέρας της ίδιας ημέρα θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Αγίας Ματρώνας στην Πέγεια.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 30 Απριλίου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 30 Απριλίου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Στρουμπί.

Τη Δευτέρα 1ην Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Αγάθης και Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post