Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος, Πάσχα 2017

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος, Πάσχα 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας, την Κυριακή των Βαΐων, θα λειτουργήσει στoν Ιερό Ναό Παναγίας Αθηαίνου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος Αλαμινού.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νήσου.

Τη Μεγάλη Τρίτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Πέρα Χωρίου.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα τελέσει το Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, παρά το χωρίο Βάβλα.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Πέρσου Χοιροκοιτίας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Ολυμπίων.

Το Μεγάλο Σάββατο, το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Την Αγία και Μεγάλη Κυριακή του Πάσχα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου της Αναστάσεως και ακολούθως θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου.

Στις 6:00μ.μ., Κυριακή του Πάσχα, θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο παρά το Επισκοπείο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος,

5 Απριλίου 2017.

 

************************

ΚΗΡΥΓΜΑ

Την ερχόμενη Κυριακή, 9 Απριλίου 2017, ο θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Αλεθρικού.

 

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος,
6 Απριλίου 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post