Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 -19 Ιουλίου 2017

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 -19 Ιουλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 16 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων κατά το πραξικόπημα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ποταμιού.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Φιλούσα Κελοκεδάρων.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 16 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην ομώνυμη κοινότητα Χρυσοχούς.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Κρήτου Μαρόττου.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στα Νέα Δήμματα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 16 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Χολέτρια όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Σουσκιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post