Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στην Κυθρέα (16-17 Ιουλίου 2017)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στην Κυθρέα (16-17 Ιουλίου 2017)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση
Εορτασμός Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης (16-17 Ιουλίου 2017)
Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην Κυθρέα

 

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνης Κυθρέας, ο Δήμος και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κωμοπόλεως Κυθρέας προσκαλούν τους ευσεβείς Χριστιανούς στον εορτασμό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, ώρα 5.30 μ.μ., θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Κυθρέα, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου πλαισιούμενου από Ιερείς της Κυθρέας και άλλων ενοριών.

Φέρεται εις γνώσιν των Κυθρεωτών και όλων των Χριστιανών ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν με λεωφορεία στην Κυθρέα πρέπει να ξέρουν ότι αυτά θ’ αναχωρήσουν στις 4:15 μ.μ. από το χώρο απέναντι από την Εκκλησία του Αποστόλου Βαρνάβα στη Δασούπολη, Λευκωσία (δίπλα από τη Κέντρο Χειροτεχνίας) και θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στον Δήμο Κυθρέας (22 – 438956) για να κρατήσουν θέση, δίδοντας και τον αρ. Ταυτότητάς τους, την οποία θα πρέπει να έχουν και μαζί τους την Κυριακή. Δηλώσεις μέχρι 10:00 π.μ. την Παρασκευή (14.7.17) το αργότερο.

Επίσης, οι υπεύθυνοι των λεωφορείων θα διανέμουν έντυπα-σημειώματα για γιορτές και μνημόσυνα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσκομίσουν στον Εσπερινό άρτους και κόλλυβα.

Ανήμερα της εορτής, Δευτέρα 17 Ιουλίου 2016, θα τελεστεί το πρωί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην ενορία Χρυσελεούσας Στροβόλου, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνης Κυθρέας ευχαριστεί τον Δήμο Κυθρέας και όλους τους Κυθρεώτες για την καλή συνεργασία.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνης Κυθρέας

Print Friendly

Share this post