Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός της Αγίας Μαρίνης και της Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής απο την κοινότητα Στρογγυλός (23 Ιουλίου 2017)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός της Αγίας Μαρίνης και της Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής απο την κοινότητα Στρογγυλός (23 Ιουλίου 2017)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Εορτασμός της Αγίας Μαρίνης και της Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής 

(Ιερός Ναός Της του Θεού Σοφίας, Στόβολος, 23 Ιουλίου 2017)

 

 

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Στρογγυλού και το Κοινοτικό Συμβούλιο του κατεχόμενου Στρογγυλού, καλούν του συγχωριανούς σε εκκλησιασμό την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 στον ιερό ναό Της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, όπου θα εορτάσουμε την μνήμη της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της κοινότητας Στρογγυλού, καθώς και της Αγίας Μαρίνης.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Κατά τη διάρκεια του εκκλησιασμό θα τελεστεί δέηση και ιερά μνημόσυνα.

Όσοι επιθυμούν να τελέσουν εορτές και μνημόσυνα, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Εκκλησία Της του Θεού Σοφίας στο τηλέφωνο 22-879899.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί κέρασμα στην Αίθουσα του Ναού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κοινοτάρχη μας κ. Σταύρο Σταύρου στο τηλέφωνο 99433652.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Στρογγυλού ευχαριστεί τον Κοινοτάρχη και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Στρογγυλού για την καλή συνεργασία.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Στρογγυλού

 

Print Friendly

Share this post