Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής απο την κοινότητα Αγκαστίνας (23 Ιουλίου 2017)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εορτασμός της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής απο την κοινότητα Αγκαστίνας (23 Ιουλίου 2017)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Εορτασμός της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής  

(Ιερός Ναός Της του Θεού Σοφίας, Στόβολος, 23 Ιουλίου 2017)

 

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Αγκαστίνας, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κατεχόμενης Αγκαστίνας, καλούν του συγχωριανούς σε εκκλησιασμό την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 στον ιερό ναό Της του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, όπου θα εορτάσουμε την μνήμη της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της κοινότητας.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Κατά τη διάρκεια του εκκλησιασμό θα τελεστεί δέηση και ιερά μνημόσυνα.

Όσοι επιθυμούν να τελέσουν εορτές και μνημόσυνα, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Εκκλησία Της του Θεού Σοφίας στο τηλέφωνο 22-879899.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί κέρασμα στην Αίθουσα του Ναού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κοινοτάρχη Αγκαστίνας κ. Αναστασία Γερολέμου στο τηλέφωνο 99565445.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Αγκαστίνας ευχαριστεί την Κοινοτάρχη και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγκαστίνας για την καλή συνεργασία.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Παρασκευής Αγκαστίνας

Print Friendly

Share this post