Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22-27 Ιουλίου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22-27 Ιουλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 23 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 22 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδοσίου στην Αρχιμανδρίτα.

Την προσεχή Κυριακή 23 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κρήτου Τέρρα.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Αλέκτορα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μηλιού.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post