Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 12- 15 Αυγούστου 2017

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 12- 15 Αυγούστου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 13 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στη Λευκωσία και θα προστεί του μνημοσύνου του αειμνήστου Ανδρέα Μιτσίδη.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης. Στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή θα λειτουργήσει και θα κηρύξει την επομένη, 15 Αυγούστου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 13 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων στις μάχες της Τηλλυρίας.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κινούσα.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 12 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Φωτίου και Ανικήτου στον Άγιο Φώτιο.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Φιλούσα Κελοκεδάρων όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

 

Εκ της Ιεράς Μητρόπολις Πάφου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post