Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 28 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 28 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολοξιά.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη Κελοκεδάρων. Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μανδριά.

Την Παρασκευή 1ην Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου θα συλλειτουργήσει με τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Αρσινόης κ. Νεκτάριο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μαραθούντα.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Λεμώνα.

Την Τετάρτη θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή 1ην Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Δευτέρα 28 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Τιμίου Προδρόμου στη Δρούσια.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στο Μούσερε.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει παρά το σπήλαιο και το αγίασμα του Αγίου Σώζοντος στην Ασπρογιά.

Εκ της Ιεράς Μητρόπολις Πάφου

Print Friendly

Share this post