Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο, 28 Οκτωβρίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Αναρίτα, όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο, 28 Οκτωβρίου στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίο όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου στη Λάρνακα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 8:30μ.μ. θα προστεί αγρυπνίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Χούλου.

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στο Στατό.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πενταλιά.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Τρεμιθούσα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post