Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-10 Νοεμβρίου 2017

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-10 Νοεμβρίου 2017

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αναλυόντα. Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στη Βάβλα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει  στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Καϊμακλί. Το εσπέρας της ιδίας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου του ομώνυμου Ιδρύματος στην Αγλαντζιά. Την επομένη, το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο ιερό Ναό. Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Γέρι. Την επομένη, το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο ιερό Ναό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Καϊμακλί.

 

 

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,

      7 Νοεμβρίου 2017

Print Friendly

Share this post