Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 3-8 Δεκεμβρίου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 3-8 Δεκεμβρίου 2017

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στον Άγιο Αμβρόσιο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργάκα.

 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σαλαμιού.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Σάββα στη Δορά.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Αγίου Σάββα Καρόνος παρά την Τραχυπέδουλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παραλιακό Μέτωπο στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άγιο Νικόλαο.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα. Στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό θα λειτουργήσει και θα κηρύξει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

 

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα κηρύξουν τον θείο λόγο ως ακολούθως:

Παύλος Άρκου                          Χολέτρια

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης                    Βάσα Κοιλανίου

Γεώργιος Σαββίδης                    Αχέλεια

 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post