Ανακοίνωση Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Λευκωσίας

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Λευκωσίας

Ανακοινώνεται ότι αυτό τον μήνα, οι εξομολογήσεις στο ναό του Τιμίου Προδρόμου προ της εορτής των Χριστουγέννων θα γίνονται στο παρεκκλήσι του ναού, χωρίς την συνηθισμένη τηλεφωνική διευθέτηση, στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, ως ακολούθως:

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου: Από τις 10:00πμ έως τις 5:00μμ

Πέμπτη   21 Δεκεμβρίου: Από τις 9:00πμ έως τις 11:00πμ και

                                                   από τις  3:00μμ  έως τις 8:00μμ

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 5:30μμ  θα τελεστεί το ναό η ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου.

Διευκρινίζεται επίσης ότι η Θεία Λειτουργία στις 19 και 20 Δεκεμβρίου για τον εκκλησιασμό των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδρέου, θα γίνει στο εκκλησάκι του Δημοτικού Σχολείου και όχι στο ναό μας.

Ανακοινώνεται επίσης ότι η μετάδοση της Θείας Κοινωνίας σε ασθενείς και υπερήλικες ενορίτες  μας,  που δεν μπορούν να μετακινηθούν, θα γίνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Όσοι έχουν συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, ή γνωστούς που κατοικούν στην ενορία μας και χρήζουν αυτής της εξυπηρέτησης, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον ιερέα με μήνυμα (sms) στο τηλ. 99592419, ή τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του ναού, δίνοντας όνομα, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τέλος, για την λήψη σε ηλεκτρονική μορφή (e-mail) του μηνιαίου προγράμματος ακολουθιών του ναού, καθώς και έκτακτων ανακοινώσεων του ναού, μπορείτε να στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση με sms στο τηλέφωνο 99592419, ή στην διεύθυνση prodromoschurch@gmail.com

 

 

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post