Iερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εκκλησιασμός εκτοπισμένων Τραχωνίου Κυθρέας

Iερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Εκκλησιασμός εκτοπισμένων Τραχωνίου Κυθρέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Θεοτόκου Τραχωνίου Κυθρέας προσκαλούν του χωριανούς και όλους τους εκτοπισμένους της ευρύτερης περιοχής της Κυθρέας, σε εκκλησιασμό την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Στυλιανού στις Άσπρες Στροβόλου, προϊσταμένου του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα αναπευθεί δέηση υπέρ υγείας όλων των εκτοπισμένων και επιστροφής σε συνθήκες ελευθερίας στις πατρογονικές εστίες. Επίσης, θα τελεστούν μνημόσυνα πάντων των τεθνεώτων κληρικών, κοινοταρχών, διδασκάλων, εκκλησιαστικών επιτρόπων, ευεργετών και πάντων των πεσόντων ηρωικά στους αγώνες υπέρ της ελευθερίας της πατρίδας μας της κοινότητας Τραχωνίου Κυθρέας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστούν από τον Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και τον Κοινοτάρχη κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τα αποκαλυπτήρια πινακίδας της οδού επονόματι του ήρωα της κοινότητας Τραχωνίου Κυθρέας Ευάγγελου Τσανάκκα, στην περιοχή Κόμβος Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Τσερίου.

Κατόπιν, ο Κοινοτάρχης και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου προσκαλούν όλους τους συμμετέχοντες στον Εκκλησιασμό, στην κοπή της Βασιλόπιτας της κοινότητας Τραχωνίου Κυθρέας, στο προσωρινό Κοινοτικό Οίκημα, επί της Λεωφόρου Κυρηνείας, στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κοινοτάρχη κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τηλ. 99280582.

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Τραχωνίου Κυθρέας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post