Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου 2018

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου 2018

 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πολέμι.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Πραιτώρι.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στη Στενή.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Τραχυπέδουλα. 

Την Πέμπτη 1ην Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι του Αγίου Τρύφωνος στη Θελέτρα.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσης στη Γαλαταριά.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή, 28 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μαραθούντα.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ 

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post