Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 9 Μαρτίου 2018

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2 – 9 Μαρτίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 2 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στην Τάλα όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων Τάλας και Κισσόνεργας.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα προστεί της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή 2 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πισσούρι.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Θελέτρα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός τη προσεχή Παρασκευή 2 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου θα προστεί της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Τάλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν θα κηρύξουν τον θείο λόγο την προσεχή Κυριακή, 4 Μαρτίου, ως εξής:

 

Παύλος Άρκου                                              Αγία Μαρινούδα

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης                              Πόλη Χρυσοχούς

Γιώργος Σαββίδης                                         Αχέλεια

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Διεύθυνση: Τ.Θ. 60054, 8100, Πάφος Κύπρος

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 – 26821000

Τηλεομοιότυπο (fax): +357 – 26943130

Print Friendly, PDF & Email

Share this post