Ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και ο Αρχηγός της Αστυνομίας στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου (2 Μαρτίου 2018)

Ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και ο Αρχηγός της Αστυνομίας στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου (2 Μαρτίου 2018)

Μετά από τη νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, κ. Κώστας Χαμπιαούρης, θεώρησε σωστό να ξεκινήσει την υπουργική του θητεία στο καθοριστικής σημασίας Υπουργείο της Παιδείας έχοντας μία εκ του σύνεγγυς επικοινωνία με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Ο νέος Υπουργός, επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της κατά Κύπρον Εκκλησίας το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018 στην ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα με τον Αρχιεπίσκοπο και τους λοιπούς ιεράρχες και κληρικούς που διαμένουν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στο νέο Υπουργό κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που μόλις τώρα αναλαμβάνει, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Εκκλησία Κύπρου θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός στους αγώνες, συμπαραστάτης στις δυσκολίες και συνοδοιπόρος στις μεταρρυθμίσεις που έχει θέσει στο προγραμματικό έργο του.

Λίγο πριν, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δέχθηκε στο γραφείο του τον Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο οποίος ανέκαθεν διατηρεί με την Εκκλησία και τον Προκαθήμενό της αγαστές σχέσεις.

Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρουresized_20180302_104250

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post