Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23-25 Μαρτίου 2018

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23-25 Μαρτίου 2018

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 23 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει Στάσεις αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

Το Σάββατο του Ακαθίστου Ύμνου, 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο και θα τελέσει το μνημόσυνο των αειμνήστων Μητροπολιτών Πάφου.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Στις 10 π.μ θα προστεί της Δοξολογίας για τις εθνικές υπαιτίους της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

 

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή 23 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει Στάσεις αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Θελέτρα.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Πάνω Ακουρδάλια. Στις 10 π.μ θα προστεί της Δοξολογίας για τις εθνικές υπαιτίους της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 23 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών και ακολούθως της ιεράς αγρυπνίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσομαμωνίτισσας στα Μαμώνια ακολούθως θα προστεί της Δοξολογίας για τις εθνικές υπαιτίους της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης την προσεχή Κυριακή, 25 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Διεύθυνση: Τ.Θ. 60054, 8100, Πάφος Κύπρος

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 – 26821000

Τηλεομοιότυπο (fax): +357 – 26943130

Ηλεκτρονικόν Ταχυδρομείον (E-mail): [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Share this post