Ο νέος υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς στον Μακαριώτατο (22 Μαρτίου 2018)

Ο νέος υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς στον Μακαριώτατο (22 Μαρτίου 2018)

Το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο γραφείο του τον νέο Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς Υποστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου, ο οποίος πραγματοποιεί για πρώτη φορά, μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, επίσκεψη στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο νέος Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς  διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι κάτω από τις οδηγίες και κατευθύνσεις του Αρχηγού, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης και με τη βοήθεια του Θεού, θα εργαστεί ως φιλότιμος και πιστός στρατιώτης, προκειμένου να καταστήσει την Εθνική Φρουρά μια αξιόμαχη και επιχειρησιακά ικανή δύναμη, έτοιμη να φέρει σε πέρας την αποστολή της.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε κάθε ευλογία παρά Θεού στο νέο Υπαρχηγό και διαβεβαίωσε με τη σειρά του ότι η Εκκλησία Κύπρου θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της στρατιωτικής δύναμης του νησιού μας.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου και του Κεντρικού Φορέα Μισθοδοσίας Εφημεριακού Κλήρου κ. Ιωάννης Χαριλάου.

Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post