Οι Εκτοπισμένοι της Κοινότητας Πυργάς Αμμοχώστου εορτάζουν την Παναγία την Απαλαίστρα (Κυριακή Του Θωμά, 15 Απριλίου 2018)

Οι Εκτοπισμένοι της Κοινότητας Πυργάς Αμμοχώστου εορτάζουν την Παναγία την Απαλαίστρα (Κυριακή Του Θωμά, 15 Απριλίου 2018)

 

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πυργάς, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Προσφυγικό Σωματείο της κοινότητας Πυργάς Αμμοχώστου, προσκαλούν τους πιστούς στην αναστάσιμη πανήγυρη της Παναγίας της Απαλαίστρας, την Κυριακή του Θωμά, 15 Απριλίου 2018, το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Πλατύ Αγλαντζιάς (πλησίον της λίμνης Αθαλάσσας).

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Να σημειωθεί ότι στα νότια της κοινότητας επί της λεωφόρου Λευκωσίας-Αμμοχώστου (δεξιά) υπάρχουν τα ερείπια της Εκκλησίας της Παναγίας Παλαίστρας, η οποία εόρταζε τα Εισόδια της Θεοτόκου, στις 21 Νοεμβρίου.

Καλούνται όλοι οι συγχωριανοί να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παρατεθεί δεξίωση-καφές στην αίθουσα του Ναού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κοινοτάρχη και μέλος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, κ. Αντωνάκη Παπαντωνίου (τηλ. 99631585).

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πυργάς Αμμοχώστου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post