Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Yποδοχή Ιερών Σεβασμάτων, Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 – 21 Μαΐου 2018

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Yποδοχή Ιερών Σεβασμάτων, Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 – 21 Μαΐου 2018

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΣΕΒΑΣΜΑΤΩΝ – ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

 

Την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, και ώρα 6:30μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα υποδεχθεί τα Ιερά Σεβάσματα (άφθαρτο πόδι Αγίας Ελένης και κάρα Αγίου Γερασίμου Μεγαλοχωρίτου) στη συμβολή των οδών Οδυσσέως και Κρίτωνος Τορναρίτη στην Καλλιθέα (Ιδάλιο). Θα ακολουθήσει δέηση και πομπή προς τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένη Ιδαλίου, όπου και θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ-ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ

 ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ

 κ. ΒΑΡΝΑΒΑ

 

Το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαΐου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου και των 13 Οσιομαρτύρων μοναχών της μονής Παναγίας Καντάρας, της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου.

Την ερχόμενη Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου Μαρωνίου, επί τη ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου.

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου. (Ώρα έναρξης: 7:00μ.μ.)

Την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τόχνης.

 

 

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος,

16 Μαΐου 2018.

Share this post