Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα Μαΐου 2018

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα Μαΐου 2018

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ

ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΑΜΑΣΟΥ

 

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου, θα μεταφερθεί αύριο Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, στην Κύπρο από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης Τεμάχια του Τιμίου Ξύλου και των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η επίσημη υποδοχή θα γίνει αύριο, Παρασκευή, και ώρα 6:30 το απόγευμα, μπροστά από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, και, στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στο Ναό, όπου και θα παραμείνουν για προσκύνηση μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018.

Ο Ναός θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 6:30 το πρωί μέχρι και τις 10:00 το βράδυ.

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΑΟΥ

Την ερχόμενη Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, που ανήγειραν οι εκτοπισθέντες κάτοικοι της κατεχόμενης κοινότητας Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου, στον Μαθιάτη. Ο Εσπερινός των εγκαινίων θα γίνει το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 και ώρα 6:30 το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί από τις 6:30 π.μ. μέχρι και τις 10:00 π.μ. θα τελεσθούν οι Ακολουθίες του Όρθρου, των Εγκαινίων και η Θεία Λειτουργία, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου.

 

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ

Την ερχόμενη Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

 

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,

17 Μαΐου 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post