Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Είμαι καλά και εντός των ημερών επιστρέφω στα καθήκοντά μου»

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Είμαι καλά και εντός των ημερών επιστρέφω στα καθήκοντά μου»

«Είμαι πολύ καλά και εντός των ημέρων επιστρέφω στα καθήκοντά μου» – δήλωσε στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος Β΄, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της Romfea.gr με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, και σε ερώτηση μας για την κατάσταση της υγείας του, δήλωσε ότι η εγχείρισή του ήταν απόλυτα επιτυχής και η κατάσταση της υγείας του ανακάμπτει με πολύ γοργό ρυθμό.

Επίσης ο Μακαριώτατος υπογράμμισε ότι οι ιατροί που ανέλαβαν την αποθεραπεία του είναι οι πλέον καταξιωμένοι, ενώ τον διαβεβαίωσαν ότι όλα τα ευρήματα είναι απολύτως διαχειρίσιμα και εντός της εβδομάδας θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Να αναφερθεί ότι σήμερα τον επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος επιδεικνύει πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μακαριώτατο. 
Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου ευχαριστεί μεσω της Romfea.gr όλο τον κόσμο που τον επισκέφθηκε στο κρεβάτι του πόνου, καθώς επίσης και όλους όσοι είτε τηλεφωνικώς είτε με αποστολή ευχών στάθηκαν δίπλα του αυτές τις μέρες.

Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του λαού.

Πηγή: Ρομφαία – Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Print Friendly

Share this post