Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 – 19 Ιουλίου 2018

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 – 19 Ιουλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 14 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης στη Λετύμπου.

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ποταμιού.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Δορά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Κυπρίου στον Κατασκηνωτικό χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου παρά την Αγία Μονή.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 15 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου θα τελέσει και το εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων κατά το προδοτικό πραξικόπημα.

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Κρήτου Μαρόττου.

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στα Νέα Δήμματα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 15 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμμο όπου θα τελέσει και το εθνικό μνημόσυνο του ήρωα μαχητή της αντίστασης Νίκου Χρίστου Σολωμού.

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Μέσα Χωριό.

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα.

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Προφήτη Ηλία στην Καλλέπεια.

 

 

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Διεύθυνση: Τ.Θ. 60054, 8100, Πάφος Κύπρος

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 – 26821000

Τηλεομοιότυπο (fax): +357 – 26943130

Ηλεκτρονικόν Ταχυδρομείον (E-mail): [email protected]

Print Friendly

Share this post