Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21- 27 Ιουλίου 2018

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21- 27 Ιουλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά και θα προστεί του μνημοσύνου του ήρωα της κοινότητας Χρίστου Παπαϊωάννου.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Την επομένη 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου στη συνέχεια θα προστεί των πεσόντων κατά την Τουρκική εισβολή του 1974.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 21 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδοσίου στην Αρχιμανδρίτα.

Κυριακή 22 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά, όπου και θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Αλέκτορα.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κούρδακα.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Αγίας Παρασκευής στην Ακουρδάλια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στα Κάτω Χολέτρια.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Έμπα.

 

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Διεύθυνση: Τ.Θ. 60054, 8100, Πάφος Κύπρος

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 – 26821000

Τηλεομοιότυπο (fax): +357 – 26943130

Ηλεκτρονικόν Ταχυδρομείον (E-mail): [email protected]

Print Friendly

Share this post