Οι Βατυλιώτες παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Οι Βατυλιώτες παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου αντιπροσωπεία Βατυλιωτών, στην παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, παρέδωσαν στο θεατράκι του ΡΙΚ Ανδρέας Χριστοφίδης, τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν τα οργανωμένα σύνολα του κατεχόμενου χωριού μας με πρωτεργάτες την θεματική επιτροπή Εθελοντών και Αποδήμων του Κοινοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Βατυλής.

Η ανταπόκριση των απλών πολιτών Βατυλιωτών και μη αθρόα και ιδιαίτερα συγκινητική, αφού άλλοι από το υστέρημα και άλλοι από το περίσσευμα τους πρόσφεραν απλόχερα τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό για τους πυρόπληκτους αδελφούς μας στην Αττική.  

Ως Κοινοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Βατυλής, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν άοκνα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και πρόσφεραν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα για συλλογή και παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας. Ευχαριστούμε θερμά τα οργανωμένα σύνολα της Βατυλής για την συμπαράσταση τους τον ΑΣΟΒ, την Ομόνοια, το Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας, την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου και σίγουρα τους απόδημους Βατυλιώτες που πάντα είναι δίπλα μας πολύτιμοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας. Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό και στις εταιρείες C.A. Papaellinas και IPH Iacovos Photiades. Πέραν από τα είδη πρώτης ανάγκης τα οργανωμένα σύνολο θα προχωρήσουν αύριο στην κατάθεση και χρηματικής βοήθειας στον λογαριασμό που άνοιξε για τον σκοπό αυτό η Κυπριακή Δημοκρατία.`

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και το προσωπικό του που εργάζονται εθελοντικά στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς αδελφούς μας. Κρατάμε στο μυαλό και στην καρδιά μας, την ζεστή υποδοχή που μας επιφύλαξαν, που δεν ήταν άλλη από μια ανοικτή αγκαλιά παρέα με τις κοινές μας μνήμες που καθορίζουν το σήμερα και προσδιορίζουν το αύριο!

Ευχή μας η προσπάθεια αυτή να συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των πληγέντων και να ελαφρύνει τον πόνο τους μπροστά στον όλεθρο, την βιβλική καταστροφή και στην απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
Κοινοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Βατυλής 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post