Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα Κασσιανή, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά

Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα Κασσιανή, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά

Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα Κασσιανή Μοναχή, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά, πλησίον της κοινότητας Βάβλας (Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος).

 Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Τριμυθούντος κ. Βαρνάβα, την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2018 και ώρα 05.00 μ.μ.

 Προσευχόμαστε ο Θεός της αγάπης και της ειρήνης να την αναπαύει εν χώρα ζώντων και δικαίων. Πάντοτε θα διατηρούμε αγαθή ανάμνηση των συναντήσεών μας με τη Γερόντισσα κάθε φορά που μεταβαίναμε ως προσκυνητές στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά.

 Ιστορική ήταν επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β΄ στην Ιερά Μονή, κατά την οποία χοροστάτησε και κήρυξε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Μηνά την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017. Με το πανίερο αυτό γεγονός είχε εκπληρωθεί η επιθυμία της Γερόντισσας να επισκεφθεί την Ιερά Μονή ο Μακαριώτατος Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.

 Προσευχόμαστε προς τον Κύριο της ζωής και του θανάτου: Κασσιανής Μοναχής, Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίου Μηνά, αιωνία αυτής η μνήμη.

 Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post