Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 6 Σεπτεμβρίου 2018

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το Σάββατο 1ην Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Κάθηκα.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το Σάββατο 1ην Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Συμεών του Στυλίτη στην Μηλιού – Ακουρδάλια. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στον Άγιο Αμβρόσιο.

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό παρεκκλήσι Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Χλώρακα.

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει παρά το σπήλαιο του Αγίου Σώζοντα του εν Ασπρογιά, στην Ασπρογιά. Το πρωί της επομένης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Ασπρογιά για την εορτή του Αγίου Σώζοντα.  

Print Friendly, PDF & Email

Share this post