Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-14 Σεπτεμβρίου 2018

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Μηλιού.

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ψώκας.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Ασπρογιά για την εορτή του Αγίου Σώζοντα του εν Ασπρογιά. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Μαλλιά.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Παναγίας Καθολικής στο Άρσος. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Παναγίας Αναστάζουσας στην Ίννια.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Δορά, όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Τιμίου Σταυρού στην Τοξεύτρα – Πέγεια.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post