Iερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (15 – 19 Σεπτεμβρίου 2018)

Iερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (15 – 19 Σεπτεμβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Λάσα, όπου θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Κώστα Σάββα.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη, όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητος.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Πισσούρι.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Νέου Χωρίου Κυθραίας στην Αγλαντζιά Λευκωσία όπου θα προστεί και του μνημοσύνου των πεσόντων και δολοφονηθέντων κατοίκων Νέου Χωρίου Κυθραίας κατά την Τουρκική εισβολή του 1974.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Τρεμιθούσα.

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post