Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (20 – 26 Οκτωβρίου 2018)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (20 – 26 Οκτωβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνος στη Επισκοπή.

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Φύτη.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Κάτω Πλάτρες.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραμάλι.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα και θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούταλλο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Φτωχού (ενορία Αγίου Θεοδώρου) στη Πάφο. Το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνος στην Επισκοπή.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Νέο Χωρίο, όπου θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Νικόκλεια.

 

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα κηρύξουν τον θείο λόγο ως εξής:

Παύλος Άρκου                           Μέσα Χωριό

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης           Αυδήμου

Γεώργιος Σαββίδης                    Κισσόνεργα

 

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post