Εκδηλώσεις επι τη συμπληρώσει 10 χρόνων λειτουργίας του ιερού ναού Της του Θεού Σοφίας

Εκδηλώσεις επι τη συμπληρώσει 10 χρόνων λειτουργίας του ιερού ναού Της του Θεού Σοφίας

ΙΕΡΑ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ  ΚΥΠΡΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Φέτος, με τη βοήθεια του Θεού, συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τα θυρανοίξια του ιερού ναού της του Θεού Σοφίας Στροβόλου. Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

 

  • Την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, θα γίνει Αρχιερατικό Συλλείτουργο, συλλειτουργούντων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, κ.κ. Χρυσοστόμου, και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως, κ. Αμφιλοχίου.
  • Τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το Καλλιτεχνικό αφιέρωμα «Εἰς τὴν Πόλιν», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Πρόκειται για μια διαδρομή στην ιστορική πορεία της Πόλης, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, μέσα από αφήγηση, προβολή, δρώμενα, υπέροχες μουσικές από τους μουσικούς και την 60μελή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ρωμηοσύνη» και χορούς από το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη λίμνη».
  • Την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, η ώρα 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ομιλία «Ο άνθρωπος ως ναός της Σοφίας του Θεού», από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Ελισσαίο. Στη συνέχεια, θα γίνει προβολή σύντομου οπτικοακουστικού αφιερώματος για τα 10 χρόνια λειτουργίας του ναού. Θα προηγηθεί Χαιρετισμός του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, από τον εκπρόσωπό του, Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως, κ. Αμφιλόχιο.Αφίσα Α3 (12οκτ2018)Αφίσα Ομιλίας Ελισσαίου Σιμωνοπετ
Print Friendly, PDF & Email

Share this post