Οι εκτοπισμένοι της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2018).

Οι εκτοπισμένοι της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2018).

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Λουκά της κοινότητας Μουσουλίτας, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Μουσουλίτας εορτάζουν τον Άγιο Σπυρίδωνα επίσκοπο Τριμυθούντος τον εξ Άσσιας (11-12 Δεκεμβρίου 2018).

 

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 το εσπέρας θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Συνοικισμός Στρόβολος 2. Του Εσπερινού θα χοροστατήσει και κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης.

 

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, ανήμερα της εορτής το πρωί, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία προισταμένου της Α. Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκτοπισμένοι Μουσουλιώτες, μπορούν να επικοινωνών με τον Κοινοτάρχη κ. Κώστα Χριστοδούλου και τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους του Απ. Λουκά Μουσουλίτας.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αποστόλου Λουκά Μουσουλίτας.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post