Ιερά Μητρόπολη Μόρφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 – 26 Δεκεμβρίου 2018

Ιερά Μητρόπολη Μόρφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 – 26 Δεκεμβρίου 2018

Την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο: Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ποτάμι.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου, στον ιερό ναό  Αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Τεμβριάς.

Την Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας Όρθρου και των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων στην Ιερά Μονή  Αγίου Νικολάου παρά την Ορούντα.

Την Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Ευρύχου.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στην κοινότητα Σινά Όρος.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου, στον ιερό ναό  Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Παλαιόμυλος.

Την Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας – Χρυσελεούσης, στην κατεχόμενη κοινότητα Κατωκοπιάς (Μόρφου).  Έναρξη ακολουθίας Όρθρου 6:15 π.μ. Άφιξης Πανιερωτάτου στις 7:15 π.μ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 4:30 μ.μ., θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτή του αγίου ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου και θα κηρύξει τον Θειο λόγο στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους στην κοινότητα Δένειας (Πανήγυρις κατεχόμενης κοινότητας Κυράς).

Print Friendly, PDF & Email

Share this post