Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Πρώτη πανήγυρις αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (4/1) στην Περιστερώνα – Μόρφου

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Πρώτη πανήγυρις αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (4/1) στην Περιστερώνα – Μόρφου

Η Ανεγερτική Επιτροπή του ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του λεπρού και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας , ανακοινώνουν σε όλους του πιστούς,  ότι με την ευλογία του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου, θα τελεστεί για πρώτη φορά φέτος η Πανήγυρις του Αγίου Νικηφόρου, στο υπό ανέγερση Παρεκκλήσιο του, που βρίσκεται πλησίον στο Πολυδύναμό Κέντρο ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα.

Ο πανηγυρικός εσπερινός θα τελεστεί την Πέμπτη 3, Ιανουαρίου και ώρα 4:30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο  Όρθρος της εορτής . Η ακολουθία αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 7:30 το απόγευμα.

Ανήμερα της εορτής, την Παρασκευή 4, Ιανουαρίου, η ακολουθία θα αρχίσει στις 6:30 το πρωί με την τέλεση των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανείων. Στη συνέχεια  θα ακολουθήσει η πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου. Των ιερών ακολουθιών και τις δύο μέρες θα προεξάρχει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος πλαισιούμενος από τον ιερό κλήρο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών , τεμάχιο ιερού Λειψάνου  και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους τους πιστούς να παρευρεθούν στις ιερές ακολουθίες για να εορτάσουμε τον Άγιο και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε το έργο της ανεγέρσεως της Εκκλησίας του. Ευχόμαστε τέλος σε όλους καλές εορτές και ευλογημένο το προσεχές νέο έτος 2019.                                              

Εκ της  ανεγερτικής επιτροπής.

 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post