Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 13 – 17 Ιανουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 13 – 17 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:
 
Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον πανηγυρίζοντα (εκ μεταθέσεως λόγω κατοχής) ιερό ναό του Τιμίου Προδρόμου, στην κατεχόμενη κοινότητα Αργάκι – Μόρφου.

Ο  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Γαλάτα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  Παναγίας, στην κοινότητα Κοράκου.

Την Τετάρτη, 16 Ἰανουαρίου 2019 και ώρα 4:30 μ.μ., οΠανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στο ιερό ναό των Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος στην κοινότητα Περιστερώνα (Μόρφου). Καθιερωμένη πανηγύρις της κατεχόμενης κοινότητας Μάσσαρι – Μόρφου. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στην κοινότητα Σπήλια.

Την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 καί ὥρα 4:30 μ.μ., ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ἰωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στόν πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στην κοινότητα Σπήλια. 

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, στην κοινότητα Περιστερώνα (Μόρφου).

Print Friendly, PDF & Email

Share this post