Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Γαλατούσας στη Γαλαταριά.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Αγάθης στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο και θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Κωνσταντίνο Λαζάρου.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στη Στενή.

Την Παρασκευή 1ην Φεβρουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Λάσα.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες, όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 1ην Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Τρύφωνος παρά την Θελέτρα και Γιόλου.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στην Πάχνα.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Ποταμιού.

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Αγάθης στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post