Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 1-3 Φεβρουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες και Κηρύγματα 1-3 Φεβρουαρίου 2019

Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 4:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί του πανηγυρικού Εσπερινού εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερόν ναό Παναγίας, στην Σκουριώτισσα (παρά τα Κατύδατα). Στον ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής. 

Το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερό ναό Παναγίας, στην κοινότητα Γαλάτα.

Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί του Εσπερινού εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ιερόν ναό αγ. Ιωάννη Θεολόγου στην κοινότητα Σινά Όρος. Στον ίδιο ιερό ναό θα λειτουργήσει και ανήμερα της εορτής. 

Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, θα λειτουργήσουν και θα κηρύξουν τον θείο λόγο:

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στον ιερά μονή Παναγίας –  Χρυσοκουρδαλιωτίσσης, στο Κούρδαλι.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ στον ιερό ναό αγ. Αικατερίνης, στην κοινότητα Βυζακιάς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου στον ιερό ναό  αγ. Γεωργίου, στην κοινότητα Άγιος Γεώργιος (Καυκάλλου).

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post