Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 – 22 Μαρτίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16 – 22 Μαρτίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αθηαίνου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Αγίου Παντελεήμονος στην Κάτω Ακουρδάλια.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στη Γιόλου.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Καλανδίωνος στις Αρόδες.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα προστεί της Ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

 

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 17 Μαρτίου θα κηρύξουν τον θείο λόγο ως εξής:

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης            Πολέμι

Γεώργιος Σαββίδης                    Αχέλεια

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post